CzBB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CzBB

Fórum Aliance-CzBB

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

k novému fóru

Goto down 
AutorZpráva
Oki
Anonymní

k novému fóru Empty
PříspěvekPředmět: k novému fóru   k novému fóru Icon_minitime4/12/2008, 17:43

Díky za novém fŕum, doufám že s e brzy zorientuji, a budu moci dělat úpravy v textu

Dnes jsem se snažila porozumět konvektoru pro vkládání bit. zpráv a nějak jsem to nepochopila, atak doufám že tady to bude jednoduší.

Pokud mohu mít jedno splněné přání, k s novém fóru, tak bych prosila o vylepšení písmen v liště kde je FAQ, HOME, LIGIN atd.... nemohu to přečíst vadí mi malá velikost a ten stín, písmeka jsou vidět jen z půlky.
Dekuji.

Vaše Oki
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

k novému fóru Empty
PříspěvekPředmět: Re: k novému fóru   k novému fóru Icon_minitime6/12/2008, 08:28

Taky bych se pridal s malou namitkou k liste...kdyz jsem ji videl poprve nebyl jsem schopny temer pochytit o co tady "gou". Nastesti pri trose zamereni se to aspon pro me (mozna diky vetsimu monitoru co mam novy Razz ) da pak precist Smile
Myslim ze design je povedeny ....to bych az tak nutne nemenil Wink Ale neslo by tu listu jen zvetsit???Smile
Návrat nahoru Goto down
CAL TREMON
Admin
Admin
CAL TREMON

k novému fóru Empty
PříspěvekPředmět: Re: k novému fóru   k novému fóru Icon_minitime10/12/2008, 11:56

m.cold napsal:
Taky bych se pridal s malou namitkou k liste...kdyz jsem ji videl poprve nebyl jsem schopny temer pochytit o co tady "gou". Nastesti pri trose zamereni se to aspon pro me (mozna diky vetsimu monitoru co mam novy Razz ) da pak precist Smile
Myslim ze design je povedeny ....to bych az tak nutne nemenil Wink Ale neslo by tu listu jen zvetsit???Smile

Lištu zvětšit nelze!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

k novému fóru Empty
PříspěvekPředmět: Re: k novému fóru   k novému fóru Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

k novému fóru
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
CzBB :: VEŘEJNÉ :: PRO VEŘEJNOST-
Přejdi na: